13 січня затримані організатори викрадення підприємця під Києвом.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури столиці.

"Замовниками злочину виявилися 56-річний житель тимчасово окупованій території Донецької області та його син, які одночасно є родичами потерпілого", - інформують правоохоронці.

Злочинці знали, що після переїзду в 2014 році з Донецької області сім'я жертви викрадення залишила на окупованій території бізнес і майно. Щоб заволодіти бізнесом зловмисники вирішили викрасти одного з членів сім'ї.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Для цього вони знайшли виконавця, який за 3600 доларів США погодився вчинити злочин. В якості завдатку виконавцю передали аванс у розмірі 600 доларів США.

З’явилось відео з моментом викрадення (одразу попереджаємо, що якість, м‘яко кажучи, не дуже). Деталі про подію тут: http://kyivoperativ.info/search_people/vnimanie-rozysk-208/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 10 januari 2019

При затриманні у викрадачів виявлені гроші і пістолет Макарова, мобільний телефон, а також пенсійне посвідчення колишнього співробітника ГУ СБУ в Донецькій області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 січня в Києві на вулиці Миколи Голега у Солом'янському районі виявили тіло молодого чоловіка, який розбився в результаті падіння з висоти. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції Києва. Труп у валізі: страшна смерть українки шокувала навіть копів, такого звірячого вбивства не буває і у фільмах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Болгарії, в горах Пірін в районі гірськолижного курорту Банско, загинули дві людини в результаті сходження лавини. Місцеві рятувальники виявили тіла двох сноубордистів на глибині близько півтора метрів сніжної маси. Правоохоронці намагаються з'ясувати громадянство загиблих. Відомо, що в районі сходження лавини знаходилися ще дві людини. На щастя, вони не постраждали.
"Знай.uа" писав, що школярці вдалося втекти від злочинця і вирватися на свободу. Вона кинулася з проханням про допомогу до першого ж встреченному нею людині — выгуливающей собаку жінці.