У середу, 16 січня, стало відомо про трагедію, що сталася напередодні на Вінниччині.

Швидка
Швидка

Про це пише портал Рoliteka з посиланням на прес-службу поліції області.

Правоохоронці повідомляють, що лихо сталося у багатоквартирному будинку в селі Махаринці Козятинського району Вінницької області.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Напередодні дві сусідки зайшли в гості до третьої, 73-літньої жінки, котра скаржилася на погане самопочуття. Однак обидві жінки додому так і не повернулися.

На сполох забила донька однієї з загиблих. Вона й виявила у квартирі, куди вирушила мати, моторошну картину. Врятувати жінок медикам не вдалось.

"Прибігла в амбулаторію дитина 6 років та сказала, що застала свою матір у сусідки вдома непритомну", – розповідає завідувач лікарні та додає, що у жінок була піна біля рота.

За результатами розтину вдалось з’ясувати, що смерть усіх трьох настала внаслідок отруєння чадним газом. Медики кажуть, що рівень токсинів в організмів був несумісним з життям.

лікарня
лікарня

Причини трагедії нині встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у одній з квартир Львову 11 січня знайшли тіла молодих дівчини та хлопця.

швидка
швидка

Інцидент трапився в одній із будівель на вулиці Дорошенка. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції у Львівській області, передає VG Львів.

Зазначається, що поліція отримала повідомлення від лікарів, що прибувши на виклик, вони виявили в квартирі дівчину та хлопця без ознак життя.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо з’ясували, що вчора близько 21.00 у квартиру на вулиці Дорошенка заселилися четверо молодих людей – двоє дівчат та двоє хлопців, які приїхали до Львова з Києва. Вранці одній з пар стало погано і вони викликали "швидку". Медики госпіталізували їх із діагнозом "отруєння чадним газом середньої важкості", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у столиці в останню путь провели загиблу 21-річну журналістку Анастасію Борсук, яка разом з хлопцем отруїлася чадним газом у Львові.

Також Знай.ua писав про те, що у Рівненській області вогонь забрав життя двох чоловіків.