У Виницкой області сталася трагедія. Знайдені мертвими троє людей.

Як повідомляє прес-служба ДСНС у Вінницькій області, 11 січня рятувальники виявили у житловому будинку тіла трьох людей. За попередньою версією, вони отруїлися чадним газом.

"11 січня о 14 годині в селі Махаринці Козятинського району в квартирі одноповерхового житлового будинку виявлено тіла 3 осіб, які, за попередніми ознаками, загинули від отруєння чадним газом", - повідомили рятувальники.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, У Києві колишня вчителька хотіла підірвати будинок: до трагедії залишалися лічені хвилини

У Києві колишня вчителька молодших класів намагалася підірвати житловий дом. Сусіди відчули запах газу і кинулися встановлювати його джерело. Як виявилося газ йшов з квартири вчительки. Було встановлено, що педагог хотіла звести рахунки з життям і попередньо перерізала перерізала газовий шланг і чекала, поки кімната наповниться небезпечною речовиною.

Тим не менш, очевидці стверджують, що сусідка вмирати не збиралася. Вони сиділа одягнена і з документами, і була готова покинути приміщення у випадку небезпеки.

Причини такого вчинку вчительки встановлюються.

Нагадаємо, нищівного вибух у житловому будинку Маріуполя шокував українців.

Як повідомляв "Знай.uа" поліція розповіла тривожні подробиці вибуху в Маріуполі.

В суботу ввечері 5 січня, в Центральному районі міста Маріуполя Донецької області в житловій квартирі пролунав страшний вибух. В 21:20 надійшов виклик в поліцію. Слідчо-оперативна група одразу ж вирушила на місце події. В результаті вибуху, за попередніми даними, загинуло дві людини.

ФСБ РФ не виключає версію теракту, який призвів до вибуху житлового будинку в Магнитогорську.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в силових структурах.

В результаті вибуху загинули близько 40 жителів. ЗМІ повідомляють, що напередодні ПП квартира на третьому поверсі під'їзду № 7 у будинку на Карла Маркса, 164 була знята самотнім чоловіком (імовірно, вихідцем з країни Середньої Азії).