У Магнитогорську (Росія) завершено рятувальну операцію після обвалу одного з під'їздів житлового будинку. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Гарантуємо, що більше в будівлі людей немає. МНС завершує рятувальну операцію заступник глави МНС Олександр Чупріян

обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську
обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську

Рятувальники витягли останнє, 39-е тіло з-під завалів. Майже всі з тіл вже опізнані.

Чупріян також зазначив, що рятувальники будуть продовжувати шукати під завалами домашніх тварин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Нам ще потрібно розібратися з тваринами... Послали бригади їх витягнувати. Тільки що винесли з-під завалу живу кішку", - повідомляє Чупріян.

Раніше повідомлялося, у Росії вибухнув багатоповерховий будинок. У місто, де сталася трагедія прилетів президент Росії Володимир Путін. Губернатор Челябінської області Борис Дубровський ввів режим надзвичайної ситуації у всьому регіоні.

"Ввести з восьмої години 31 грудня на території Челябінської області режим надзвичайної ситуації регіонального характеру" , - йдеться в повідомленні прес-служби міської адміністрації.

Вибух стався через витік газу. Після цього обвалився цілий під'їзд багатоповерхівки у російському місті Магнітогорську.

Раніше режим НС діяв тільки в самому місті Магнітогорську. Губернатор очолив оперативний штаб з НС, розгорнутий у розташованій неподалік від аварійного будинку школі. Путін прилетів для того, щоб поспілкуватися з місцевою владою і постраждалими від вибуху.

Крім того, в Магнітогорську вже знаходяться міністр охорони здоров'я Вероніка Скворцова глава МНС Євген Зінич. У місто вилетів також глава Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін, його відомство вже почало розслідування кримінальної справи за статтею "Заподіяння смерті з необережності двом і більше особам" за фактом вибуху газу.

Нагадаємо, росіяни страшно обурені вчинком Путіна, який подарував ноутбук потерпілому під час вибуху в багатоповерховому будинку.

Раніше Знай.ua повідомляв, з-під завалів під'їзду житлового будинку в Магнітогорську витягли ще одне тіло загиблого.

Також Знай.ua писав, користувачі інтернету розкритикували новорічне привітання Путіна.