ФСБ РФ не виключає версію теракту, який призвів до вибуху житлового будинку в Магнитогорске.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в силових структурах.

В результаті вибуху загинули близько 40 жителів. ЗМІ повідомляють, що напередодні НП квартира на третьому поверсі під'їзду № 7 у будинку на Карла Маркса, 164 була знята самотнім чоловіком (імовірно, вихідцем з країни Середньої Азії). А вже вранці 31 грудня стався вибух.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Під час перевірки всіх можливих версій, силовики спочатку озвучили, що вибухнув побутовий газ. Але при перегляді камер спостереження вони помітили підозрілого чоловіка. Було встановлено, що він міг брати участь в екстремістської діяльності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни страшно обурені вчинком президента Володимира Путіна, який подарував ноутбук потерпілому під час вибуху в багатоповерховому будинку Магнітогорська, 13-річному хлопчикові. Згідно з даними російських засобів масової інформації, медики поставили хлопчикові діагноз струс головного мозку, удари та обмороження. Зараз він проходить курс інтенсивного лікування та реабілітації.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в результаті вибуху в російському місті Магнітогорськ число жертв зросло до 37 осіб. Повідомляється, що російським рятувальникам вдалося витягти з-під завалів тіла двох жінок і одного чоловіка. "Пол останнього витягнутого з-під завалів не визначили", - сказав представник МНС. Крім того, наголошується, що на даний момент залишається невідомою доля чотирьох чоловік.

"Знай.uа" писав, в центрі російського Магнітогорська, де напередодні Нового року через проблем з газом обвалився будинок, вибухнуло маршрутне таксі. За словами очевидця, перед цим було чути "як мінімум три сильних бавовни". Представники екстрених служб повідомили, що в результаті вибуху постраждали три людини. Перед вибухом в маршрутці "були чутні постріли". Інші свідки події стверджують, що там вибухнув газовий балон. Інцидент стався поряд з будинком, де 31 грудня в результаті вибуху газу обвалився під'їзд.