Мешканка Хмельницької області разом з донькою зникли після того, як поїхали відпочивати в Карпати.

Про це повідомили в прес-службі обласної поліції.

На сполох забила родичка зниклих після того, як з ними обірвався зв'язок.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Жінка повідомила, що її донька та онука поїхали на відпочинок та зникли.

Зазначається, що жінка 1981 року народження, разом з донькою 2012 року народження, поїхали на відпочинок до Яремче Івано-Франківської області. Від 9 січня вони не виходять на зв’язок.

За фактом зникнення розпочато розслідування.

поліція
поліція

Нагадаємо, рятувальники повідомили про стан знайденого після чотирьох діб у засніжених Карпатах київського екстремала Ігоря Грищенка.

Про це розповіла речниця надзвичайників Закарпаття Наталія Батир.

У повідомленні йдеться, що врятований 10 січня ввечері на Закарпатті зниклий лижник Ігор Грищенко зараз перебуває в реанімаційному відділенні Свалявської райлікарні. Чоловік обморозив кінцівки, але його стан стабільний.

лікарня
лікарня

Речниця рятувальників додала, що 10 січня зниклий поблизу гори Гимба турист Ігор Грищенко вийшов на зв'язок і повідомив рятувальникам, що перебуває в хатинці лісника біля річки на Боржавському хребті та почувається добре. Згодом цього ж дня надзвичайники знайшли чоловіка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лижник з Києва, який заблукав у Карпатах, розповів, що він робив для того, щоб вижити.

Врятований київський лижник-екстремал Ігор Грищенко, за долею якої напружено стежила вся Україна, поспілкувався з журналістами і розповів, як йому вдалося вижити.

Чоловік вважає, що в цьому йому допомогли думки про сім'ю і ...танці.

"Жага життя, сім'я, дитина… Дві холодні ночівлі були. Копав руками снігу лунки, щоб врятуватися. Танцював кожні 15 хвилин. Це жах, це жах і дуже страшно, тому що не знаєш, що буде далі", - розповів журналістам 34-річний Ігор

Також Знай.ua писав про те, що не встигли українці забути історію із загубленням і порятунком у Карпатах київського лижника Ігоря Грищенка, як у горах стався новий інцидент, цього разу - на Говерлі.