Поранений в Харкові офіцер поліції розповів, як на нього напали. Спільнота «Depo Харків» у соціальній мережі Facebook опублікувала відео надання першої медичної допомоги пораненому правоохоронцю з шокуючими подробицями. Медики на відео бинтують потерпілому голову і шию, поліцейський в крові, слова даються йому з великими труднощами.

Коп розповів, як стався напад: «Він (нападник – ред.) каже: «Привіт тобі». Я двічі впав, встав, кажу: «Ти, чудовисько, від кого привіт?». Він почав тікати, я пішов за ним. Наздогнав його, тут зустрівся з другим, той дістав пістолет і почав розстрілювати».

Поліцейський помітив, що нападники були в масках.

Відео перших хвилин після збройного нападу на оперативника. Відео з телеграм-каналу "Підслухано в поліції"

Geplaatst door Depo Харків op Donderdag 17 januari 2019

Як повідомлялося, 16 січня о 07:40 на вулиці Краснодарській в Немишлянському районі Харкова двоє невідомих у балаклавах вчинили напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Нападники вдарили чоловіка і зробили кілька пострілів з невстановленої зброї в голову, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору Daewoo Lanos.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Потерпілий з пораненнями голови і шиї доставлено до Харківської клінічної лікарні швидкої допомоги, де його прооперували. За словами лікарів, була загроза для життя . Зараз пацієнт в реанімації, на апараті штучного дихання. Медики очікують поліпшення стану днями.

Факт нападу на офіцера поліції внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Приймаються заходи по затриманню осіб, які стріляли в поліцейського і зникли на авто. Триває план «Сирена»: розшукується автомобіль Daewoo Lanos темного кольору. Поліція звернулася до водіїв, які 16 січня з 05:30 08:00 їхали по вулицях Краснодарській, Сонячної, Салтівським шосе, проспектами Московський і Тракторобудівників. Їх просять надати записи відеореєстраторів.

Нагадаємо, українську армію трясе від брудного секс-скандалу: ти повинна вступити зі мною на зв'язок, і тоді по службі у тебе все буде добре.

Нагадаємо, столиці машина з вибухівкою на повній швидкості влетіла в поліцейське відділення: відео з місця трагедії.

Також "Знай.uа" писав про те, що Терористи підірвали американських військових: багато загиблих і поранених