7 січня автомобіль з вибухівкою всередині протаранив стіну будівлі національної поліцейської академії

Через вибух загинуло 8 курсантів. За останніми даними, приблизно 40 осіб були поранені і отримали різні травми. Їх доставили в найближчі лікарні

Трагедія сталася в столиці Колумбії, Боготі. Влада розцінює це як теракт. Про це розповів міністр оборони Колумбії Гилльермо Ботеро.

"Напад на наших курсантів з Сантандерской академії поліції Колумбії призвело до загибелі 8 і поранення 23. Я наказав силам подвоїти зусилля у сфері безпеки. Продовжуйте розслідування, щоб знайти винних. Солідарний з сім'ями та установою", — говорить його лист в Twitter.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Їдемо на місце подій. Я віддав наказ Громадським силам встановити винуватців цього нападу і притягнути їх до відповідальності. Всі колумбійці відкидають тероризм, і ми єдині, щоб протистояти йому. Колумбія сумує, але не схиляється перед насильством", — повідомляється в Twitter президента Колумбії

Влада розслідує цю жахливу трагедію. Поки жодне терористичне угрупування не взяло на себе відповідальність.

Нагадаємо, У столиці терористи атакували п'ятизірковий готель: багато поранених і вбитих

столиці Кенії Найробі скоєно збройний напад на готельний комплекс. Повідомляється про поранених і вбитих.

У центрі Найробу в готельному комплексі прогриміли два потужні вибухи. Слідом за цим пішла стрільба. Як мінімум чотири людини загинули в результаті вибуху і стрілянини, ще кілька відвідувачів готелю поранені.

Місцева влада заявила, що атаку розслідують як теракт.Відповідальність за атаку на комплекс взяла на себе

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У США підірвали найвідоміший міст світу: моторошні кадри

У Нью-Йорку взорвали старий міст Tappan Zee через річку Гудзон.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що найважливіше при керованому вибуху стало не заподіяти шкоди нового мосту, який знаходиться зовсім поруч.

Варто відзначити, що ще кілька років тому місцева влада замінила старий міст, який був зведений ще в далекому 1953 році на більш новий і сучасний.

Також Знай.ua" писав про те, що Терористи підірвали американських військових: багато загиблих і поранених