19 січня абоненти "Укртелекому" по всій Україні були без інтернету.

Про це повідомляє ТСН.

Провайдер повідомив, що аномальне збільшення трафіку на серверах компанії призвело до проблем з доступом до мережі Інтернет.

У другій половині дня користувачі по всій Україні почали масово скаржитися на відсутність підключення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прес-служба "Укртелекому" стверждує, що на сьогодні проблема з наданням послуги вирішена.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що незабаром Windows 7 заборонять і позбавлять підтримки, унаслідок чого необхідно буде придбати новий комп'ютер для роботи з Windows 10. Таким чином в компанії вирішили збільшити кількість продажів, особливо враховуючи її монополію на ринку ОС.

Сучасні технології більше не розвиваються так швидко, як це було раніше. Тепер не потрібно купувати кожен другий рік оновлену начинку для свого ПК. Проте, корпорація Microsoft все ж вирішила заробити на користувачах, враховуючи монополізм на ринку ОС.

Як повідомляв портал "Знай.uа": компания Google планує застосувати вимоги до нав'язливої інтернет-реклами, які зараз діють для Європи і Північної Америки, по всьому світу. За словами старшого директора продукції Chrome, вже влітку 2019 року, браузер зможе блокувати величезна кількість реклами. Встановлювати нічого не потрібно, оскільки система сама відповідатиме за блокировк

Також Знай.uа" писав, що у Борисполі вилучили рекордну кількість смартфонів та аксесуарів, які намагалися приховати від митного контролю.

Співробітники Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці ГФС зафіксували спробу ввезення на митну територію України великої партії мобільних телефонів, яку намагалися приховати від митного контролю. В асортименті - в основному смартфони "XIAOMI" (близько 13 000 штук), аксесуарів до них (сотні USB-модемів) і комп'ютерів (сотні карт пам'яті, жорстких дисків, USB флеш-накопичувачів, твердотільних накопичувачів, модулів оперативної пам'яті).