При виникненні пожежі незначні опіки руки отримав 22-річний студент, у декількох людей підозрювали отруєння продуктами горіння.

Рятувальники ліквідували пожежу у гуртожитку Вінницького транспортного коледжу на вулиці Героїв Крут. Декілька його мешканців постраждали.

Як йдеться на сайті ДСНС, інформація про пожежу в одній з кімнат гуртожитку надійшла до служби порятунку о 00:36. На місце виїхали рятувальники. Повідомляється, що персонал об'єкту до прибуття рятувальників здійснив евакуацію сходами 30 мешканців. Бійці ДСНС на місці виклику з'ясували, що вогнем охоплено одну із кімнат на 4 поверсі. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів. Двома ланками газодимозахисної служби пожежу локалізували, та ліквідували о 01:05 ночі. До боротьби з вогнем залучалось 8 одиниць техніки та 28 вогнеборців.

"При виникненні займання незначні опіки руки отримав 22-річний студент. Ще двоє мешканців кімнати, доставлені до лікарні з підозрою на отруєння продуктами горіння, від госпіталізації відмовилися", - йдеться в повідомленні.

Причину пожежі в гуртожитку з'ясовують фахівці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, українська родина з дітьми згоріла живцем в жахливій пожежі: поліція розкриває подробиці трагедії.

Відкрито кримінальне провадження за фактом пожежі в селі Запорізького району, в якому загинули чоловік і двоє дітей, а також самогубством покінчила з життям їх мати.

Також Знай.ua писав про те, що що у Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли живцем, а матір дітей наклала на себе руки.