Відкрито кримінальне провадження за фактом пожежі в селі Запорізького району, в якому загинули чоловік і двоє дітей, а також самогубством покінчила з життям їх мати.

Про це повідомляє видання УНН.

Встановлюються причини пожежі та обставини подій.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), а також ч. 1 ст. 115 КК України із позначкою "Самогубство".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли живцем, а матір дітей наклала на себе руки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві молодий хлопець наклав на себе руки на очах у батьків. Хлопець був тверезий, але просто вистрибнув з вікна висотки, і присутність літніх батьків чоловіка не зупинила. Що стало причиною самогубства, в якому стані знаходився потерпілий, які обставини спонукали його на цей божевільний крок – тепер розбиратиметься слідство.

Пригода сталася у вечірній час, близько 9 вечора. Відзначається, що в квартирі також перебували батьки загиблого. Пояснити, чому син зробив такий вчинок, вони не змогли. При цьому вони зазначили, що їхній син був тверезим.

На місці працювали співробітники патрульної поліції, "швидка" та слідчо-оперативна група.
"Знай.uа" писав, що пекельна пожежа сталася на Харківщині і забрала життя літнього чоловіка: син бачив, як батько горів.

Повідомлення надійшло від сина пенсіонера. Він зателефонував рятувальникам і розповів, що з вікон батьківського будинку валить дим.

Під час розвідки в приміщенні виявили 76-річний господар будинку без ознак життя. Він був інвалідом і не зміг самостійно вибратися з приміщення. Врятувати пенсіонера не вдалося.

Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

З аналогічної причини виникла пожежа в Шевченківському районі Харкова. 13 січня о сьомій ранку загорілася 16-поверхівка по проспекту Перемоги, 65-Б.