У неділю, 13 січня, стало відомо про трагічну пожежу на Харківщині, яка забрала життя літнього чоловіка.

Про це стало відомо з повідомлення обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення надійшло від сина пенсіонера. Він зателефонував пожежникам та розповів, що з вікон батькового будинку валить дим.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли рятувальники прибули на місце, то побачили, що будинок, розташований на вулиці Коперника, 11, весь в диму. У ньому горіли домашні речі, диван і телевізор. Загальна площа пожежі склала 10 кв. м.

Під час розвідки в приміщенні виявили 76-річного господар будинку без ознак життя. Він був інвалідом і не зміг самостійно вибратися з приміщення. Врятувати пенсіонера не вдалося.

швидка
швидка

Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

З аналогічної причини сталася пожежа в Шевченківському районі Харкова. 13 січня о сьомій ранку загорілася 16-поверхівка по проспекту Перемоги, 65-Б.

пожежник
пожежник

Горіла квартира на 11 поверсі. Там спалахнули домашні речі та мотлох, який господар приносив з вулиці в будинок.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили в приміщення тіло чоловіка. Пенсіонер біг по коридору, але впав всього в декількох метрах від вхідних дверей, повідомили в ГСЧС. Щоб врятуватися чоловікові не вистачило кількох метрів. За інформацією рятувальників, чоловік був старше 60 років.

Нагадаємо, у Харкові одну з квартир 16-поверхового будинку вразила пожежа, через це один чоловік похилого віку помер.

пожежа
пожежа

Трагедія сталася у неділю, 13 січня, повідомляє обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у місті Калуш на олефиновому заводі ТОВ "Карпатнафтохім" сталася пожежа.

Займання вдалося ліквідувати, проте досі триває тління. На місце прибув цілий штаб пожежогасіння, передає ДСНС України. Як повідомили в прес-центрі Нацполиції в Івано-Франківській області, правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом загоряння.

"Пожежа виникла через порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою на виробництві... Причини виникнення пожежі та збитки встановлюються. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що в Амстердамі прогримів потужний вибух.