В Амстердамі прогримів потужний вибух. В повітря злетіла будівля, в якій були розташовані аптека та установа, яка має дозвіл на публічний продаж конопель.

Про це повідомляє NOS.

Вибух був такої сили, що на іншій стороні вулиці в будинку вибило вікна. Зовнішня частина будівлі сильно пошкоджена. Очевидці стверджують, що спершу побачили сильний спалах світла, а після цього прогримів вибух.

Інцидент стався в ніч з 12 на 13 січня близько 4:40. В результаті вибуху ніхто не постраждав. Поліція припускає, що причиною цього стала вибухівка. Поліція розшукує чоловіка, який може бути причетний до вибуху. Правоохоронці стверджують, що він міг закласти вибухівку, після чого втік на скутері в найближчий парк.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Разом із тим варто відзначити, що ввечері 12 січня 2019 в Калуші вибухнула ТОВ "Карпатнафтохім", який займається переробною нафтопродуктів. Відомо, що з невідомих причин загорівся пирогаз (паливо, містить у собі переважно водень, метан і етилен). Інженери заводу заборонили гасити вогонь, зате перекрили подачу газу.

Також є інформація, що понад 50 працівників поліції забезпечують на місці пожежі громадський порядок та не допускають до небезпечної зони людей. Загалом залучені керівники районного відділу, поліції слідчі і групи реагування патрульної поліції.

Нагадаємо, що в центральній частині Парижа стався вибух. Про це 12 січня повідомила префектура поліції. Очевидці повідомляють, що вибух стався в пекарні на вулиці Тревиз, за даними поліції, є постраждалі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": правоохоронні органи Ізраїлю повідомляють про інцидент, що стався в будівлі міністерства закордонних справ у Єрусалимі. В поліції називають причиною жахливого вибуху аварійне спрацювання гранати зі сльозогінним газом на складі.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві на проспекті Маяковського автомобіль загорівся через дві години після його покупки. Як повідомляє сам власник, займання сталося в момент повторного запуску двигуна. До приїзду рятувальників нещасну машину гасили випадкові перехожі і патрульні поліцейські.