Україну облетіла жахлива новина. У Львові 15 і 16-річний підлітки заради лайків і успіху в соціальних мережах пішли на нелюдський вчинок – викинули маленього кошеня з вікна багатоповерхового будинку. Соцмережі вибухнули коментарями, повними праведного гніву, а зоозахисники подали на малолітніх нелюдів заяву в правоохоронні органи, пише Segodnya.ua.

"Я не знала, чи знайдемо кота, чи зможемо довести наслідки, тому я написала заяву за ст. 300 – ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ жорстокості чи насильства", – розповіла зоозахисниця Андріана Байло.

Поліція затримала одного з підлітків – другий поїхав на свята. Власне, з правоохоронцями казав той, хто знімав це на відео. Головного шкуродера притягнуть до відповідальності пізніше.

"Хлопець свій вчинок визнав, щиро каявся. Сказав, що не очікував, до останнього не вірив, що один викине кота з вікна. З другим хлопцем не вдалося поспілкуватися, оскільки на свята він поїхав до своєї сім'ї в один з районів Львівської області. Після його повернення у Львів з підлітком буде проведена відповідна робота", – уточнила старший інспектор ювенальної превенції Шевченківського відділення поліції Львова Ольга Ковальчук.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Хлопці живуть на сусідній вулиці від багатоповерхівки, звідки викинули кота. Вікна оператора жорстокого відео розбито.
У мережі також з'явилася видеоизвинение оператора.

"Хочу в першу чергу перед усіма вибачитися, я дійсно каюся за свій вчинок і мені дійсно дуже соромно, вибачте", – сказав він.

Кішку, яка зазнала жорстокості молодих людей, знайшли – вона жива і неушкоджена. У поліції вже відкрили кримінальне провадження. Хлопцям загрожує до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо: кинув собаку – сядеш надовго: українців суворо покарають за жорстоке поводження з тваринами.

Також ми писали, що пенсионерка-гицелька відповість за вбивство собак на очах у дітей.

На Дніпропетровщині до умовного терміну засудили пенсіонерку, яка на очах у дітей вбивав бездомних собак.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірно талановитий пес створює приголомшливі картини. На продаж своїх робіт він вже отримав 5000 доларів.