У Харкові стався жахливий інцидент – не витримавши ваги снігу, обвалився дах на будівлі колишнього боксерського клубу, який, на щастя, вже давно покинутий. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області. Зазначається, що інцидент стався в Московському районі міста на вулиці Халтуріна, небайдужі перехожі зателефонували в поліцію 20 січня близько 19:30. На щастя, ніхто не постраждав, події внесено до Журналу єдиного обліку, всі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донеччині обвалилася покрівля житлового будинку.

В окупованій бойовиками Макіївці Донецької області 18 січня частково обвалився дах багатоповерхового будинку. Жертв та постраждалих немає, причина обвалу – накопичився сніг.

Обрушилися шифер та дерев'яну обрешітку на площі 30 квадратних метрів. Площа обвалення може збільшитися до 50 квадратних метрів.

Інцидент стався нещодавно. Сьогодні так званими "МНС" бойовиків заплановані роботи з відновлення покрівлі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дах у даний момент підпирається з допомогою дерев'яних опор.

Нагадаємо, Ватажок терористів Пушилін піднімає війська в "ДНР": гряде велика війна

Зовсім скоро військові навчання збройних формувань "ДНР" будуть проведені на непідконтрольної Україні території Донецької області.

Про це розповів глава республіки" Денис Пушилин.

Він звинувачує Україну в тому, що вона порушила "всеосяжне різдвяне перемир'я" і, виходячи з цього, вирішив оголосити про проведення в "ДНР" військових навчань.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Українські воїни приземлили ударний безпілотник бойовиків: нагинають не тільки на землі, але і в повітрі

Війна безпілотників на Донеччині триває. Вранці в суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері. Цю бомбу окупанти мали намір скинути на передові позиції українських військ.

"Знай.uа" писав про те, що Глава ОБСЄ шокований умовами життя на Донбасі і закликав усіх працювати краще