Стало відомо, що нещодавно брати Умуд та Сабір Ширінови, які живуть у Миколаєві, змогли витягнути з палаючого автомобіля трьох людей.

Про це повідомив Аділь Бабаєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за словами чоловіка, брати Умуд та Сабір Ширінови по дорозі з готелю-кафе «Інгул», який знаходиться за межею міста Миколаєва, побачили перевернутий причіп від вантажівки. Вони зупинили машину, а потім підійшли до водія вантажного автомобіля. Як з'ясувалося, буквально в 40-50 метрах від них на узбіччі горів перевернутий автомобіль, а в салоні плакала дитина.

брати Ширінови

«Коли старший брат Умуд запитував у водія вантажівки чому ви стоїте, треба надати допомогу — витягнути з палаючої машини дитину і решту пасажирів, той відповів, що вже пізно і він не має наміру ризикувати життям. Брати Ширінови не розгубилися... Вони розуміли що дорога кожна секунда. Вони, ризикуючи своїм життям, кинулися витягати з палаючого джипа дитину», - написав Бабаєв.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Чоловіки розбили бічне скло в машині, але це не допомогло. Тоді Сабір запропонував зламати багажник і через нього зайти в автомобіль. Таким чином їм вдалося витягнути дитину, яка плаче і слідом за нею маму. В машині між передніми сидіннями залишився батько, а в той же час до газового балону дуже швидко наближався вогонь. Всі кричали: «Біжіть! Зараз буде вибух!».

«Брати Ширінови не дивлячись на очевидну небезпеку кинулися через багажник, зламавши сидіння, і витягли батька дитини, який знаходився без свідомості і застряг між сидіннями. Буквально через хвилину вибухнув газовий балон у машині», - описав ситуацію Бабаєв.

Після порятунку сім'ї на місце ДТП приїхали співробітники ДСНС і швидка допомога. Брати поїхали слідом за «швидкою» у лікарню. Вони надали матеріальну допомогу в порятунку дитини.

«У братів Ширінових Умуда і Сабіра теж є сім'ї і у кожного двоє дітей. Вони члени Конгресу азербайджанців України в Миколаївській області. Ми всі говоримо: «Дякую хлопці за здійснений подвиг, за мужність і героїзм заради порятунку людських життів!», - зазначає Бабаєв.

КРИК ДУШИ! !!!! 19 января 2019 года около 19.00 братья Шириновы, Умуд и Сабир,возвращались с работы. Они в районе...

Geplaatst door Adil Babaev op Dinsdag 22 januari 2019

Нагадаємо, що 22 січня в центрі Києва військовий МАЗ врізався у Renault.

Як повідомляв портал Знай.uа, 22 січня стало відомо про страшну аварії на Столичному шосе, в напрямку Обухова.

Також портал Знай.uа писав, що в Запорожжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля.