В Одесі в курортному районі Аркадія виявили мертві тіла двох людей.

Про це стало відомо у вівторок, 22 січня.

Під Харковом знайшли містичний підземний місто: таємниця з глибини століть

Відомо, що напередодні бездомний вирішив заночувати в катакомбах, які знаходяться поблизу Траси здоров'я.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Саме він і виявив страшну знахідку. Біля входу в катакомби знайшли тіла двох загиблих людей", - пише видання.

Українці піднімуть з катакомб стародавні скарби

Як повідомляють, на місці працює слідчо-оперативна група поліції. Проводять необхідні експертизи. Вже відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

Нагадаємо, исследователи, вивчали раціон черниць, які проживали в монастирі Дальхайм в німецькій федеральній землі Рейнланд-Пфальц знайшли дорогоцінну лазуритовую пил на зубному камені.

Вченим вдалося зробити неймовірне відкриття, змінює сучасні уявлення про середньовічному суспільстві. Дослідники, що вивчали раціон черниць, які проживали в монастирі Дальхайм в німецькій федеральній землі Рейнланд-Пфальц знайшли дорогоцінну лазуритовую пил на зубному камені. Про це повідомило наукове видання Science Advances.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у префектурі Хоккайдо на півночі Японії стався сильний землетрус магнітудою 5.4, позначається червоним кольором. Його епіцентр зафіксували на глибині більше 58 кілометрів і на відстані всього лише 71 кілометри на південь від населеного пункту Обіхіро.

На півночі Японії в префектурі Хоккайдо стався землетрясение магнітудою 5,4, що позначають червоним кольором.

Про це повідомляється на сайті Геологічної служби США.

"Знай.uа" писав, археологам вдалося виявити загадкове поховання давньоримських часів під час розкопок в англійському графстві Саффолк. Як відзначають вчені, у більшості похованих там людей голови чомусь відділені від тулуба.

Археологам вдалося виявити загадкове поховання давньоримських часів під час розкопок в англійському графстві Саффолк. Як відзначають вчені, у більшості похованих там людей голови чомусь відділені від тулуба. Про це повідомляє ВПС.