У Дніпрі останнім часом стало небезпечно залишати автомобілі на парковках – там може впасти навіс, розчавивши вашу машину. ЇЇ можуть обікрасти чи проколоти колеса. А тепер водії, залишивши свого залізного коня на парковці, ризикують ще й застати його спотвореного кислотою.

Понівечені кислотою автомобілі сьогодні в Дніпрі - не рідкість. Водії по всьому місту стикалися або з чуток знайомі з витівками вандалів. Про це пише gorsovet.com.ua.

Цього разу невідомі облили кислотою автомобілі на нічний стоянці біля віадука по проспекту Слобожанський. Інформацію про це оприлюднив в соціальній мережі Instagram канал huevuy_dnepr.

"Неприємний сюрприз чекав водіїв, які залишили свої машини, на здавалося-б безпечної нічний парковці біля віадука по проспекту Слобожанський", - зазначається в повідомленні.

В результаті постраждали дві машини. Відомо, що на одній з них - Mitsubishi - від кислоти облупилася фарба.

Обережно, у відео присутня ненормативна лексика!

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Дніпрі ніч з 23 на 24 січня через надмірну кількість снігу на проспекті Богдана Хмельницького обвалився навіс на стоянці поряд із будинком №103. Там знаходиться платна парковка, яка тієї ночі була битком заставлена автомобілями.

За попередньою інформацією, листи профнастилу не витримали під вагою снігу і дах завалився просто на припарковані під ним машини. Відомо, що постраждалих в результаті події немає, однак автомобілі, що перебували під навісом, отримали пошкодження.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі в сміттєвому баку, розташованому поблизу багатоповерхового будинку виявили валізу з тілом дівчини всередині.

в Україні збільшили штрафи за незаконну парковку.

Також Знай.ua писав, у Дніпрі вантажівка на шаленій швидкості протаранила трамвай