На півночі Італії в небі врізалися один в одного пасажирський літак і вертоліт. В результаті зіткнення загинули щонайменше 4 людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських ЗМІ.

"В небі над гірською областю Валле-д'аоста на північно-заході Італії недалеко від французького кордону в п'ятницю зіткнулися маленький туристичний літак і вертоліт. За попередніми даними, загинули 4 людини, ще 2 людини отримали важкі травми", - повідомляють журналісти.

Повітряні судна зіткнулися на висоті приблизно 3 кілометри над горою Рютор. Екстрені служби на місці катастрофи знайшли уламки. Відомо, що для евакуації постраждалих задіяно два вертольоти Альпійської рятувальної служби.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що понад півсотні людей стали жертвами прориву дамби в Бразилії. Інцидент стався в результаті того, що не витримали споруди, які утримували воду з відходами металургійної промисловості.

Зараз повідомляється про щонайменше 50 загиблих людей. Надзвичайна пригода сталася на дамбі шахти корпорації Vale в південному бразильському штаті Мінас-Жерайс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські Карпати опинилися в епіцентрі сніжної хуртовини. Місцями висота сніжного покриву досягає 228 сантиметрів. Таку інформацію розповсюдив відділ гидропрогнозів Українського гідрометцентру, також попередили про небезпеку сходження снігових лавин у Карпатах. Про це вони пишуть у Facebook.

"Профілі снігового покриву (шурфи) в районі Чорногірського масиву Карпат (за даними Сл Пожежевська та Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста на р. Піп Іван). Висота снігового покриву становить: 95-228 см", - йдеться в повідомленні синоптиків.

Нагадаємо, у Росії розбився військовий бомбардувальник, є загиблі.

Як повідомляв Знай.uа боїнг розбився, не долетівши до столиці: тіла збирають по полю.

Знай.uа писав, віце-прем'єр-міністр потрапив у серйозну ДТП: не вписалися в поворот, до загибелі - крок.