На Донбасі від рук проросійських найманців-терористів загинув боєць ЗСУ Віталій Губенко, позивний "Батюшка".

Життя військового обірвалося 25 січня, в районі села Катеринівка Луганської області. Тоді терористи обстріляли військовий автомобіль, де знаходився український військовий. Про це інформує сайт "Цензор.НЕТ".

"53-річний Віталій Анатолійович Губенко служив прапорщиком 25-го окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що військовий закінчив духовну семінарію та богословські курси в Києві. Служив у Збройних силах України за контрактом. Довгий час в підрозділі виконував обов'язки капелана.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Про дату і час прощання буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, у п'ятницю, 25 січня на Донбасі в результаті обстрілу бойовиками автомобіля ВСУ загинув один військовослужбовець, ще четверо отримали поранення. Українські військові в боргу не залишилися – у відповідь сили ООС знищили двох російських найманців і одного поранили.

За повідомленням командира механізованої бригади Олексія Майстренко, поранені бійці ВСУ в терміновому порядку евакуйовані в медичний заклад. На даний момент ніякої небезпеки для їхнього життя немає.

Двоє окупантів були вбиті і один поранений.

Крім того, раніше наголошувалося, що жахливі умови праці і відсутність гідної оплати призвели до того, що в окупованому Донецьку водії трамваїв масово звільнилися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на Алчевському металургійному комбінаті сталася серйозна поломка, яка може призвести до закриття заводу. Основна причина – відсутність необхідних для ефективної роботи матеріалів.

Також "Знай.uа" писав, що харківською СБУ був затриманий бойовик одного з терористичних угруповань на Донбасі, у якого вдома знайшли цілий арсенал.

Житель Харкова, родом з Кавказу, в 2014 році став співпрацювати з окупантами Луганської та Донецької областей. Злочинець був у складі незаконних збройних формувань "ДШБ ДНР", "Козачий союз "Війська Донського ДНР". Він спеціалізувався на диверсійно-розвідувальної діяльності.