У Дарницькому районі Києва загинув рибалка.

Про це повідомляє РБК-Украина, посилаючись на управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

В оперативно-координаційний центр надійшов дзвінок від очевидців. Вони повідомили, що на Дніпрі на відстані 50 м від берега під лід провалився рибалка.

На місце події оперативно прибув аварійно-рятувальний загін спеціального призначення. Рятувальники дістали тіло чоловіка без ознак життя. За словами очевидців, рибалці хотіли допомогти випадкові перехожі, але через тонкий льод не вдалося підібратися до місця провалу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві затори: оперативна ситуація на дорогах столиці, карта.

Негода скувала дороги столиці, рух у деяких районах вкрай складний. Через нерозчищені дороги і навали транспорту утворилися затори, авто на слизькій дорозі та недотримання безпечної швидкості потрапляють в ДТП, паралізуючи рух транспорту.

У четвер, 24 січня, станом на 11.00 годину згідно з даними Google Maps, рух транспорту ускладений у Шевченківському районі. В заторі стоїть вулиця Гетьмана в бік Шулявського мосту, а також затор на вулиці Жилянській.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Дєло Зайцевої: в Харкові допитали потерпілих, страшна правда спливла прямо в суді.

Постраждалі в пекельній ДТП на Сумській у Харкові прокоментували хід судових засідань та розповіли, що їм довелося пережити після аварії.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяви потерпілих.

Вони в один голос стверджують, що винуватці трагедії не каються і хочуть якнайшвидшого закриття спави.

днями в Київському районному суді Харкова їх допитали повторно.

Також "Знай.uа" писав про те, що У Києві автоледі протаранила зупинку громадського транспорту: винні комунальники.

У Києві 23 січня дівчина-водій на Audi влетіла у зупинку громадського транспорту. За попередніми даними, вона не впоралася з керуванням через ожеледицю.

НП сталася на вул. Олени Теліги. Фотографії з місця події опублікували в групі "Київ Оперативний" у Facebook.