Громадянин Російської Федерації в Бердянську відкрив вогонь в будівлі лікарні. В результаті стрілянини було поранено охоронця установи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби управління Нацполіції Запорізької області.

Швидка допомога
Швидка допомога

За інформацією копів, в міській лікарні Бердянська виник конфлікт між двома відвідувачами і охоронцем. У результаті конфлікту один з відвідувачів дістав зброю і двічі вистрілив в охоронця лікарні. Після інциденту зловмисник спробував втекти, проте був зупинений персоналом медустанови.

стрілянина
стрілянина

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Охоронця медустанови зі сліпим пораненням голови доставили в лікарню. Загрози для його життя і здоров'я немає. Відомо також, що зловмисником виявився громадянин Росії 1978 року народження. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За фактом інциденту порушено справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Чоловікові загрожує до 7 років ув'язнення.

Варто нагадати, що в Харківській області в селищі Нова Водолага водій позашляховика розстріляв пасажирський автобус. Інцидент стався біля магазину в місцевому селищі. На місце події виїхало керівництво районної поліції, слідчо-оперативна група і сектор реагування патрульної поліції. Правоохоронці затримали 56-річного водія автомобіля Toyota Highlander, підозрюваного у застосуванні зброї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями у польському Гданську громадянина Білорусі проткнули ударом ножа під час розпиття алкогольних напоїв. У зв'язку з цим правоохоронцями було затримано троє громадян України. Прикра подія сталася 20 січня в одному з хостелів Гданська. Потерпілий знаходиться в лікарні. У свою чергу, поліція заарештувала громадян України, які розпивали з ним алкоголь. Про це повідомляє polradio.pl. Всі троє громадян України перебувають під арештом, очікуючи подальших заходів з участю прокурора.

Нагадаємо, киянин захистив жінку, за це його віддячили кулею.

Як повідомляв Знай.uа активіста Михайлика виписали з лікарні: пережив страшну операцію.

Знай.uа писав, Київ сколихнуло криваве вбивство: розстріляв і зник на Audi.