Прикрий інцидент стався у триповерховому торговому центрі "Міраж" у Харкові у ніч на понеділок. Масштабна пожежа охопила вогнем 360 кв. м. Про це йдеться у повідомленні ДСНС України. На щастя, жертв та постраждалих немає.

"28 січня о 3:42 у Московському районі міста Харків у триповерховій будівлі торгівельного центру "Міраж" (вул. Академіка Павлова, 160) виникла пожежа", - повідомили рятувальники.

О 5:04 підрозділами ДСНС пожежу локалізовано на площі близько 360 кв. м. Пекельне полум’я добряче пошкодило фасад, перестінки і перекриття. Швидше за все відновленню приміщення не підлягає.

"Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється", - повідомили у відомстві.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На місці події працює оперативна група Головного управління ДСНС у Харківській області.

Нагадаємо, у Києві посеред дороги спалахнуло таксі: перші подробиці вогняної ДТП. Ніхто з водіїв, які проїжджали повз палаюче таксі, не зупинився і не надав допомогу. Згідно з повідомленням, дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Артема. В результаті раптового займання згорів автомобіль "Фольксваген" таксі UKLON.

Як повідомляв портал Знай.ua, пекельна пожежа охопила ресторан та піцерію в Києві: люди втекли, не розрахувавшись, фото. У повідомленні йдеться, що по вулиці Сагайдачного, 31 спалахнув двоповерховий будинок.

За попередньою інформацією, займання сталося близько 22-ї години на другому поверсі будинку. Відомо, що на першому поверсі цієї ж будівлі розташований ресторан турецької кухні та піцерія.

Також Знай.ua писав, що у Росії повторилася трагедія "Зимової Вишні": школярі опинилася один на один з вогняною стихією. Двері були зачинені, але в МНС на це не звернули увагу.

Пожежа сталася в школі № 33 У Владивостоці. Через те, що двері були зачинені, діти не мали можливості вибратися з палаючої будівлі.

Жахливий інцидент стався у четвер, 24 січня, приблизно о 13:00 в школі № 33 (Сахалінська, 23а). За даними МНС, дим спостерігався у підвалі школи.