У Києві посеред дороги загорівся легковий автомобіль. Як з'ясувалось, це було таксі "Уклон".

Про вогняну ДТП повідомив у Facebook dtp.kiev.ua. Згідно з повідомленням, дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Артема. В результаті раптового займання згорів автомобіль "Фольксваген" таксі UKLON.

Також наголошується, що автомобіль зупинився на з’їзді на Глибочицьку. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

На місце пригоди виїхали співробітники ДСНС.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Видання розмістило у Facebook фото та відео з місця пригоди. Користувачі звернули увагу на те, що ніхто з водіїв, які проїжджали повз палаюче таксі, не зупинився і не надав допомогу, адже у кожного в салоні є вогнегасник. Однак всі поспішали проїхати, виявляючи абсолютну байдужість до чужої біди.

Нагадаємо, людська байдужість прирекла молоду дівчину на страшну смерть.

На Житомирщині 21-річна студентка Ірина Дворецька загинула після того, як її посеред дороги вигнав з салону водій автобуса через те, що у неї не було грошей на проїзд.

Як з'ясувалось, Ірина їхала до мами, яка в Олевську перебувала в лікарні з вірусним захворюванням. Вранці жінку мали перевезти в Житомир. Та поспішаючи до мами, Ірина забула гроші вдома.

Після того, як маршрутник виставив її на лютий мороз посеред дороги, дівчина пішла пішки, але заблукала. Дівчину знайшли в лісі мертвою через кілька днів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Херсонщини сталося зіткнення двох військових вантажівок, які йшли в колоні, в результаті ДТП загинув військовий.

Також Знай.ua писав, у Києві дівчина-водій, не впоравшись з керуванням через ожеледицю, влетіла в зупинку громадського транспорту.