Пожежа сталася в школі № 33 У Владивостоці. Через те, що двері були зачинені, діти не мали можливості вибратися з палаючої будівлі.

Про це говорить місцевий ЗМІ.

Страшний інцидент стався у четвер, 24 січня, приблизно о 13:00 в школі № 33 (Сахалінська, 23а). За даними МНС, дим спостерігався у підвалі школи.

Як видно на відео, евакуаційний вихід виявився замкненим і діти, кричачи, безуспішно намагалися вибратися.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У той же час в МНС звітують, що школярі "своєчасно були виведені зі школи завдяки грамотним діям персоналу школи".

Наразі причини пожежі встановлюються. Опитують учнів і персонал школи. Серед версій – підпал і дитяча витівка.

Нагадаємо, У Вінниці гуртожиток зі студентами перетворилося у вогняну пастку, є постраждалі

При виникненні пожежі незначні опіки руки отримав 22-річний студент, кількох людей підозрювали отруєння продуктами горіння.

Рятувальники ліквідували пожежу в гуртожитку Вінницького транспортного коледжу на вулиці Героїв Крут. Кілька його жителів постраждали.

Як йдеться на сайті ДСНС, інформація про пожежу в одній з кімнат гуртожитку надійшло в службу порятунку о 00:36. На місце виїхали рятувальники. Повідомляється, що персонал об'єкта до прибуття рятувальників здійснив евакуацію сходах 30 жителів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" На згорілих під Кримським мостом кораблях сталася нова біда, є загиблі: подробиці

Пожежу, який утворився на танкерах 21 січня недалеко біля Керченської протоки, досі триває і буде палахкотіти далі то того часу, поки не вигорить весь газ, який вони везли.

Також Знай.ua" писав про те, що Пекельна пожежа на Печерську охопила багатоповерхівку: люди рятувалися через вікна, фото

Страшний пожежа сталася в Києві в 24-поверховому житловому будинку на вул. Підвисоцького, 4в, Печерський район.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС України в м. Києві.

Згідно з повідомленням, пожежа почалася близько 21 години 22 січня. Зайнялася електропроводка з 1-го по 11-й поверхи. Пожежу локалізовано о 22:45. Сильно постраждали 7-8 поверхи. Також спостерігалося сильне задимлення з 11 по 22 поверхи.