На Вінничині в одній із приміських електричок пасажири були змушені силою забрати у батьків маленького хлопчика – дитину побили, настільки, що на знімки просто важко дивитися.

У хлопчика лишилися на обличчі страшні гематоми, він просто не міг відкрити очі. За словами очевидиці Ксенії, його госпіталізували на станції Козятин, про що вона повідомила у Facebook:

"одна дівчина подзвонила в лікарню ,там дійсно є така дитина, лікування надають безкоштовно, з нею тато. Більше інформації не дали, сказали що їм речей не потрібно в лікарні. Дорогі друзі! Потрібна Ваша допомога! Цього маленького хлопчика Івана ми побачили у електричці, він був побитий своїми батьками (везли його приховуючи).Побачивши дитину у такому стані , люди не стали байдужими! У Козятині дитина була знята з електрички та відправлена у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню! Дитині потрібні речі( хлопчику 6 рочків)іграшки, продукти, 3 поверх ,15 палата. Будь ласка не будьте байдужими! Давайте допоможемо!", - написала вона.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Що буде з батьками та чи відкрили правоохоронці кримінальне провадження поки що невідомо.

Втім, дитина перебуває справді у жахливому стані. Зазвичай у таких випадках соціальні служби невідкладно приймають рішення стосовно позбавлення батьківських прав та перебування в інтернаті.

Дивіться: у Запоріжжі матір-блогерка побила 6-річного сина на очах у відвідувачів ТРЦ

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва в шашличній "Золотий шампур" сталася масова бійка, в результаті якої постраждали навіть співробітники охоронної служби.

Як повідомляв "Знай.ua", у Росії розгорівся скандал через відео - на ньому зображено, як близько двадцяти чоловік у Твері б'ють трьох підлітків. Також "Знай.ua" писав, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом побиття школярками 14-річної мешканки села Вишеньки Бориспільського району Київської області.