На окупованих територіях Донбасу проросійські найманці-бойовики один раз порушили режим припинення вогню протягом 27 січня.

Вони обстріляли позиції оперативно-тактичного угруповання "Північ". Терористи застосували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю – поблизу селища Новотошківське. Про це повідомили у штабі ООС у Facebook.

Найманці-терористи

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних не постраждав", - відрапортували у Генштабі.

Більше того, підрозділи Об'єднаних сил на провокації противника застосовували вогонь у відповідь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"27 січня, двох російських окупантів було знищено та троє отримали поранення", - такі дані оприлюднила українська розвідка.

Крім того, зазначається, що протягом доби ворог вогонь не відкривав.

"Наші захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню," - розповіли у штабі.

Нагадаємо, у мережі з'явилися фотографії двох бойовиків "ДНР", які загинули на окупованій території Донбасу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Twitter користувачем під ніком IgorGirkin.

Перший із загиблих бойовиків — Левін Юліан, 1987 року народження, загинув 21 січня 2019 року. Другий — Обухів Михайло, 1993 року народження, загинув 12 січня 2019 року.

Крім того, на Донбасі знайшли горище, набитий боєприпасами: патрони виносили тисячами.Від кількості патронів військовим стало не по собі.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко розповів, як московські попи могли врятувати українців з путінського полону. Вони могли це зробити.

Знай. ua писав, що українські герої епічно відбили зухвалу атаку путінських шавок. Бойовики застосували заборонену зброю.