Український посадовець та мер Києва Віталій Кличко загримів до лікарні в місті Санкт-Йоганн-ін-Тіроль (Австрія).

Його госпіталізували в клініку для обстеження, в зв'язку з рецидивом старої травми спини. Про це інформує прес-секретарка політика Оксана Зінов'єва, передає t.ks.ua.

"Віталій Кличко проходить обстеження і реабілітацію в Австрії. У нього загострення наслідків старої травми спини", - повідомила речниця.

У свою чергу прес-секретарки додала, що травма Кличка не пов'язана з прогулянкою на лижах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Деталі мені не відомі. Хірургічних втручань не було", - сказала вона.

Також Зіновёєва не повідомила про дату повернення мера до своїх обов'язків міського голови.

"У зв'язку з тим, що сталося, мер відклав робочий візит в Осло. За попередньою інформацією, оперативне втручання Кличко не потрібно," - йдеться у повідомленні.

В Австрії Кличко був доставлений з швейцарського Давоса, де завершився Всесвітній економічний форум. Дата його повернення до Києва поки не відома.

Зазначається, що Віталій Кличко отримав травму спини в 2007 році, коли готувався до бою з американцем Джаміль МакКлайн в Мюнхені. Український боксер розповів, що травмувався під час розминки. Бій з Макклайном був відкладений, а українець переніс операцію.

Нагадаємо, команда Кличка працює в режимі "постфактум".

Незважаючи на те, що снігопади розпочалися ще в середині листопада, місто весь цей час перебуває у "білосніжному полоні". Киянам майже щодня доводиться втричі довше добиратися до роботи та додому, а водії вимушені години проводити у пробках.

На жаль, Кличко та його команда вже кілька років поспіль продовжує працювати не планово, а в режимі "постфактум".

Раніше Знай.ua писав про те, що посеред засніженого Києва вирішили прокласти водопровід: саме час.

Також Знай.ua повідомляв, що київські "копи" обібрали довірливого туриста до нитки: хотів допомогти, а вийшло, як завжди.