На Закарпатті снігова брила з даху впала на чоловіка. Його з травмами відправили до лікарні.

Про це йдеться в дописі жительки Ужгорода Наталії Касим, який вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Тільки що на Швабській шматок снігу з даху впав на людину. Купа крові, забрала швидка. Ходіть обережно, тому що ви самі знаєте, як це зараз ходити по вулицях", - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався у вівторок, 29 січня, близько 15:40. Брила снігу впала на вулиці Швабській.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно в центрі Харкова на 56-річну жінку впала брила льоду. Жінка опинилася в лікарні. На місце події також виїхала швидка допомога. Постраждалу доправили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, переломом і раною руки, забоєм грудного відділу.

Варто зазначити, що росіянин, на якого кілька днів тому впала брила льоду, помер у лікарні. Йому був 51 рік. Мешканець російського міста Брянськ Роман Бєляков помер вранці в п'ятницю, 18 січня. Трагедія сталася в минулий вівторок, 15 січня - у центрі Москви на чоловіка з даху впав лід. Потерпілого госпіталізували в НДІ ім. Скліфосовського з черепно-мозковою травмою, де його прооперували.