Повідомлення про підрив авто надійшло в "102" приблизно о 21:00. Про інцидент повідомила поліція Дніпропетровської області. У ЗМІ про інцидент повідомила "Politeka".

В результаті пострілу постраждало колесо автомобіля. Зараз на місці інциденту працюють правоохоронці і вибухотехніки, відкрито провадження за статтею "замах на вбивство".

Мотиви злочинця намагаються з'ясувати.

Нагадаємо, що раніше портал "Знай.ua" писав: "Стало відомо, хто стоїть за нищівним вибухом, що прогримів в северноірландском місті Лондондеррі 19 січня. Тоді вибухнув автомобіль біля будівлі суду, вибухотехніки встановили, що причиною була бомба в салоні автомобіля. Відповідальність на себе, як пише новинне агентство Reuters, взяла організація ІРА (Ірландська республіканська армія), а причина - співпраця з британцями, розповіли журналістам в поліції Північної Ірландії. "

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також, як повідомляв портал "Знай.ua", c початок січня постійно приходять новини про те, що в ОРДЛО під вагою снігу провалюються дахи і руйнуються корпуси заводських цехів. Тільки за останній час відбулося два смертельні випадки. Спочатку дах провалився та вбив робітницю цеху Дебальцевського заводу металургійного машинобудування (де зараз, за ​​чутками, фасують палені сигарети). А 28 січня розвалився цех Горлівського машзаводу - тут також загинув робітник.

Ще портал "Знай.ua" повідомляв про те, що лікарі порадили українцям, як уберегти своє здоров'я в період масових ГРВІ та епідемії захворювання на грип. Директор Київського міського лабораторного центру МОЗ Сергій Чумак повідомив, що зараз виявлені штами грипу А (два підтипу) і Б. "Клінічно ці штами мало чим відрізняються від попередніх. У хворих - симптоми ГРВІ, але немає високої температури. При цьому, як відомо, не так небезпечний сам грип, як його наслідки, індивідуальні для кожної людини. При перших же симптомах грипу - слабкість, нежить, температура 37 ... 37,5 ° C - потрібно звертатися до лікаря і не займатися самолікуванням ", - рекомендує Чумак.