У Миколаєві поблизуВарваровського моста затримали спільника подвійного вбивці.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що у середу, 30 січня поблизу будівлі Ленінського райсуду у Миколаєві невідомі розстріляли двох осіб.

Відомо, що правоохоронці вже встигли затримати сина чоловіка, який і розстріляв чоловіка та жінку, які є мешканцями Одеси. Відзначається, що він щосили намагався втекти з місця злочину на автомобілі Mercedes Vito. Затриманого вже везуть у райвідділ, щоб допитати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 30 січня, у Миколаєві на вулиці Космонавтів поблизу будівлі "Космос Плаза", де розташований Ленінський районний суд, невідомий розстріляв чоловіка і жінку.

Відзначається, що поблизу самого входу до будувлі невідомий відкрив вогонь у сторону перехожих з мисливського карабіну

Прямо біля входу в будівлю невідомий вистрілив в людей з "Сайга". Зброю він залишив на місці скоєння злочину. В результаті жінка загинула на місці, чоловіка забрала швидка. Є інформація, що він помер по дорозі в лікарню.

На місце події відразу ж прибули 5 автомобілів патрульної поліції, Слідчо-оперативна група Інгульського райвідділу поліції, експерти.

Наразі вже відомо, що завдяки оперативній роботі правоохоронцям вже вдалося затримати і стряльця.

Крім того варто додати, що активістам вдалося знайти одного з хлопців, які днями жорстоко побили чоловіка у центрі Києва.

"Ми чеченці. Не варто з нами зв'язуватись". Кілька днів тому сталася бійка на Бесарабці. Група молодиків забивала ногами чоловіка. Згодом одного з фігурантів знайшли в соцмережах, де він виклав фото у футболці РФ. У результаті цього у багатьох людей виникло питання: "Кадирівці натовпом забивають людину прямо у центрі столиці?". Активісти С14, Традиції і порядок та Правого сектору вирішили провести власне розслідування. Ми провели ряд перемовин з чеченською діаспорою. Навіть приїздили до мечеті на Татарці, куди ходив даний молодик. Продовжили пошуки далі і за кілька годин добились, аби учасники сутички приїхали на місце подій. На відео молодий чеченець пояснює про конфлікт, за російську символіку та запевняє, що такого більше не повториться.

Geplaatst door Сергій Мазур op Dinsdag 29 januari 2019

“Активісти С14, Традиції і порядок та Правого сектору вирішили провести власне розслідування. Ми провели ряд перемовин з чеченською діаспорою. Навіть приїздили до мечеті на Татарці, куди ходив даний молодик. Продовжили пошуки далі і за кілька годин добились, аби учасники сутички приїхали на місце подій”.

За словами підлітка, постраждалий чоловік під час конфлікту напав на наймолодшого з них – 12-річного хлопчика. За це, нібито, вони побили його всі разом.

Нагадаємо, у Дніпрі авто розстріляли з гранатомета.

Як повідомляв "Знай.ua", вибух поставив країну на вуха.

Також "Знай.ua" писав, що журналіст Михельсон висловився про перемир'я з Росією.

Військовим, яких із погонею та стрільбою затримали у Миколаєві, загрожує звільнення