В українській столиці на перетині вулиць Дегтярівської і Шевцова сталася кривава трагедія. Так, недалеко від пішохідного переходу фура насмерть збила жінку. Відомо, що водій втік з місця ДТП.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, аварія сталася приблизно о 15:15, 30 січня. Загиблій було близько 70 років. Наїзд стався в кількох метрах від пішохідного переходу, можливо, жінка обходила замет вздовж дороги.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

За попередньою інформацією, вантажівка спочатку зачепила її, а потім проїхався по ній причепом. Багатотонна машина відірвала ногу і, не зупиняючись, поїхала далі. Бригада лікарів, яка прибула на місце ДТП, була безсила: жінка померла на місці.

О 15:45 копи ввели у місті план "Перехоплення". Правоохоронці розшукують білий DAF з синім тентом. Також відомо, що на місці працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група.

Варто нагадати, що в середу, 30 січня, стало відомо про те, що відомий російський телеведучий потрапив у ДТП в США. Про це стало відомо із заяви самого Урганта. Він повідомив, що під час відпустки в США потрапив в ДТП.

"Я вам хочу показати річ, яку я ношу останні дні. Я купив її в Америці. Я їхав на велосипеді, американець мене підрізав на джипі. Ось мене попереджали тисячу разів, а я не вірив! Я впав і розтягнув руку", - заявив Урагант.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомо, що на перехресті вулиці Пушкіна і бульвару Шевченка в Черкасах, водій автомобіля Mercedes Vito скоїв наїзд на пішохода. Зараз вже відомо, що потерпілою виявилася місцева жителька, яка в момент наїзду переходила дорогу по пішохідному переходу. Карета швидкої допомоги, яка одразу прибула на місце інциденту госпіталізувала дівчину до третьої міської лікарні з травмою ноги.

Нагадаємо, відомого актора жорстоко побили й намагалися задушити посеред вулиці.

Як повідомляв Знай.uа масштабна аварія на Північному мосту паралізувала Київ: десятки авто розкидані по дорозі.

Знай.uа писав, у потрійному ДТП загинули поліцейські: авто перетворилися на металобрухт, фото 18+.