30 січня з даху одного з будинків у Харкові промислові альпіністи зняли 100-кілограмову бурульку.

Про це директор департаменту у справах інформації Харківської міської ради Юрій Сидоренко повідомляє в Facebook.

"Ось такі крижані брили, вагою 100 кілограмів, знімають альпіністи з будинків Харкова", - пише Сидоренко.

Він також показав інші фото з кучугурами і льодом на дахах.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За інформацією Сидоренка, в Харкові близько 8 тісяч будинків комунальної власності, а альпіністів, які збивають сніг і ожеледь, всього 180 осіб. В результаті кожна бригада устигає розчистити лише кілька дахів за зміну.

У зв'язку з цим Сидоренко закликав харків'ян бути обережними і частіше дивитися вгору.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 30 січня, у Харкові чоловік намагався вбити трьох відвідувачів кафе. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполиции в Харківській області. За даними поліції, в одного з відвідувачів кафе після вживання спиртних напоїв виник конфлікт з трьома громадянами. У результаті зловмисник кілька разів ударив ножем у грудну клітку 32 і 36-річних чоловіків та 30-річну жінку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Під Харковом 4-річну дівчинку покусала бійцівська собака, її доставили в лікарню. Господиня собаки знаходилася поруч. За попередніми даними, дитина зробив різкий рух, на який відразу зреагувала тварина. Це також підтвердила поліція після того, як опитала свідків.
"Знай.uа" писав, що у Києві молодик, намагаючись "звільнити" товариша із райвідділу поліції, покусав поліцейського, який його затримував.

Про інцидент, який стався в приміщенні Голосіївського управління поліції, повідомили у відділі комунікації поліції Київ.

Під час документального оформлення події в приміщення поліції забіг невідомий, який почав вимагати відпустити його товариша, при цьому нецензурно лаявся та погрожував правоохоронцям.

Нападником виявився 26-річний киянин, раніше судимий за хуліганство. Правопорушнику оголошено про підозру. Суд вже обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За скоєне зловмиснику загрожує до п'яти років ув'язнення.