Правоохоронці застосували зброю під час затримання комунальника з Львівської області, який "погорів" на великому відкаті.

У четвер, 31 січня, в Києві Міжнародного виставкового центру затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради та директора товариства, який надав комунальнику "відкат" у сумі 680 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі столиці.

Затримання відбулось зі стріляниною – поліція була вимушена застосувати зброю, оскільки комунальник намагався втекти.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Правоохоронці встановили, що керівник КП разом з директором товариства організували злочинну схему з розкрадання бюджетних коштів. Затримані завищували вартість комунальної техніки під час закупівель.

Відзначається, що директор товариства повинен був надати комунальникові 680 тисяч гривень "відкоту" для отримання коштів за техніку в повному обсязі. Саме на передачі цього "віткату" і "застукали" зловмисників.

Наразі керівника комунального підприємства та директора товариства затримали.

За даним фактом слідчі ГУНП у Львівській області відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Нагадаємо, у Закарпатській області прикордонник намагався з'їсти хабар.
Інспектор прикордонної служби за гроші допомагав контрабандистам вивозити товар з України в ЄС. Його затримали під час отримання хабара, однак чоловіків спробував "врятуватися" і проковтнув купюру.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові керівника університету піймали на хабарі.

Також Знай.ua писав, співробітники правоохоронних органів заарештували київську банкіршу під час отримання хабара.