У п'ятницю, 1 лютого, в Києві біля будинку за адресою Юрія Іллєнка, 7 виявлено тіло чоловіка. На ньому виявили сліди насильницької смерті.

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 06:00.

Передає Інформатор.

Відзначається, що чоловік виглядає на 30-35 років. Труп лежав біля МАФів. Коли прибули поліцейські, чоловік вже був мертвий. Патрульні помітили криваві сліди і викликали оперативників. Огляд показав, що на тілі чоловіка є 5-6 поранень від ножа. Точна причина смерті буде встановлена патологоанатомами. Хто вбив чоловіка і який був мотив належить з'ясувати правоохоронцям. На місці працюють слідчо-оперативні групи Шевченківського та Головного управління поліції. Деталі встановлюють.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Кияни йшли на роботу повз трупа пенсіонера: фото 18+

В українській столиці стався жахливий інцидент. Так, 30 січня приблизно о 13:30 біля будинку по вулиці Мілютенка перехожі виявили бездиханне тіло чоловіка. Люди викликали наряд копів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ.

За інформацією журналістів, померлому було 72 роки. Спочатку сусіди припускали, що чоловік впав з висоти, так як труп лежав прямо під дев'ятиповерховою будинком.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Бабуся з дідусем живцем спалили рідного онука

У Хакасії рідні бабуся з дідусем спалили в печі свого онука, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Обвуглений труп хлопчика був знайдений п печі.

Інцидент стався, поки мати 11-річного хлопчика знаходилася в сусідньому селі.

Також Знай.ua" писав про те, що Дитячий садок став місцем трагедії: бив 5 годин

У Білій Церкві чоловік замкнув свою співмешканку у котельні дитячого садка і знущався над жінкою, підозрюючи її в зраді.

Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на прес-службу Національної поліції в Київській області.

Після п'ять годин тортур і побиття ґвалтівник залишив жінку в приміщенні котельні і зник.

Інцидент стався в новорічну ніч. Жінка заступила на чергування у котельні дитячого садка, і чоловік там її замкнув. Потім він більше п'яти годин знущався над потерпілою. В хід йшли не тільки руки і ноги, а і металевий гак, яким він намагався вибити зізнання у зраді.