В переході на станції "Героїв праці" Харківського метро був затриманий злочинець.

Він перебував у потоці людей і намагався вкрасти у мешканки Харкова мобільник. Жінка зуміла помітити злочин, закричала і злочинець почав тікати. До погоні підключилися поліцейські.


Коли грабіжник був спійманий, поліція встановила його особу і з'ясувала, що раніше він вже був засудженний за майнові злочини і вбивство.

Факт події в метро внесли до Журналу єдиного обліку заяв. Поліція вирішує питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Нагадаємо, Страшна різанина сталася на очах у дитини: сімейна сварка закінчилася вбивством

29 січня в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Васильківська, 40, в Голосіївському районі Києва, поліція виявила тіло чоловіка.

Про це повідомляє "Обозреватель".

За словами свідків, злочин стався близько 16 години дня. Злочинець вдарив свою жертву ножем.

На місце події прибули медики і слідчо-оперативна група. Мешканці будинку виявилися налякані тим, що сталося.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" На Закарпатті конфлікт віруючих закінчився кривавою помстою: заступився за дочку і став убивцею

На Закарпатті конфлікт між віруючими закінчився трагедією. Пенсіонер образив дівчину, яка стояла біля стенду "Свідків Єгови", і того ж вечора її батько вбив його. Інцидент стався два роки тому, але суд виніс вердикт тільки зараз. Про це пише місцеве видання "Неділя Закарпатські новини".

Як зазначили в поліції, 78-річний дід Степан помер в результаті падіння. Він накричав на дитину підозрюваного по імені Іван. Той прийшов до пенсіонера додому разом з дружиною Галиною щоб з'ясувати стосунки.

Також Знай.ua" писав про те, що Криваве вбивство сім'ї в Миколаєві: нелюд розкрив страшну причину

У Миколаєві біля суду злочинець розстріляв сімейну пару. Чоловік пояснив свій злочин тим, що у нього "особиста причина для вбивства".

Відео допиту вбивці опублікувала прес-служба Національної поліції на офіційному порталі відомства.

У відеоролику людина сидить в капюшоні і не хоче відповідати на питання. На нього також правоохоронці наділи наручники.