На Харківщині впіймали на гарячому чиновницю, яка за хабар намагалася продати усиновлювачу здорову дитину.

Правоохоронці викрили працівницю мерії під час передачі готівки в робочому кабінеті. Про це повідомило поінформоване джерело у правоохоронних органах Харківської області, передає Depo.Харків.

"Вчора, 31 січня, за підозрою в отриманні 3 тис. дол. (84 тис. грн) хабара затримали начальника Служби у справах дітей по Немишлянському району Департаменту служб у справах дітей Харківської міської ради Валентину Долю," - повідомило джерело агентства.

Крім того, вдалося зібрати деякі відомості про жінку, котра намагалася продати дитину. У її електронній декларації за 2017 рік вказано, володіє частиною квартири площею 41,5 кв.м у Харкові, має у власності житловий будинок площею 45,6 кв.м у Сумській області, а також земельну ділянку в Сумській області.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Посадовиця задекларувала автомобіль "Фіат Добло" 2007 року випуску за 45,7 тис. грн. За весь 2017 рік жінка отримала зарплату в розмірі 178,2 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Цю харківську чиновницю впіймали на хабарі за сприяння в усиновленні дитини.

"Начальниця однієї з районних служб у справах дітей Управління служб у справах дітей Департаменту захисту та соціальної політики Харківської міської ради вимагала у харків'янки 3 тис. дол. за сприяння в усиновленні дитини," - зазначається.

Підлегла мера Харкова Кернеса, обіцяла за цю суму підібрати жінці здорове немовля та надати позитивний висновок щодо подальшого усиновлення.

Нагадаємо, чорні трансплантологи назвали вартість людських органів. Найдорожче можна продати рогівку - за 315 тисяч доларів.

Найпоширеніше, з чим люди розлучаються - волосся. Це популярний товар на ринку.

Як повідомляв Знай. ua, молочну алергію вилікували пересадкою бактерій від немовлят.Трансплантація кишкових мікробів виявилася ефективним засобом проти алергії на коров'яче молоко.

Знай. ua писав, що відомий афродизіак засліпив горе-коханця. Зловживання віагрою призвело до часткової сліпоти у літнього чоловіка з Бостона.