Після того як ЗМІ поширили інформацію про збір коштів маленькій дівчинці на операцію, з'явився чоловік, який повністю оплатив лікування Вікторії.

Про те, що зібрали потрібну суму, повідомила її мама у себе на сторінці в соціальній мережі. Дівчинка хворіє на атрезію стравоходу.

Мама Вікторії написала про те, що всю суму, яка потрібна на операцію, було переведено на рахунок лікарні, у якій лежала маленька дівчинка. Про те, хто перевів потрібну суму, жінка не знає і навіть не здогадується, тому вона не може подякувати людини, яка допомогла у скрутну хвилину. Їй залишається тільки висловлювати слова вдячності через соціальні мережі і писати про те, яка вона щаслива, що тепер її донька знову може їсти цукерки, хліб і радіти життю.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також жінка пише, що бажає здоров'я цій людині й Божого благословення, щоб добро їй завжди поверталося, а любов наповнювала життя.

У жовтні 2018 року дівчинці поставили страшний діагноз. Після того, як лікарі вирішили зробити повторне обстеження, стало зрозуміло, що стравохід, який транспортували Вікторії раніше, повністю забився їжею. Після кожного прийому їжі, вона не перетравлювалася, а затримувалася в органі й починала там бродити, що викликало страшний дискомфорт, нудоту і блювання.

Лікарі заборонили дитині їсти, а також встановили зонд. Єдина їжа, яку можна було приймати – молоко "Пептамен Джуніор".

Також було прийнято рішення робити операцію, вартість якої склала 6900 євро. Операцію запланували на 25 лютого, але потрібної суми у сім'ї не було.

Тоді ЗМІ почали поширювати інформацію про збір коштів, і чоловік, який захотів залишитися невідомим, перевів усю суму на рахунок клініки. Історія маленької Вікторії ще раз доводить, що світ не без добрих людей.

Нагадаємо, як вберегти вас і ваших дітей від грипу та застуди.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців чекає занепад сил та депресія: насуваються потужні магнітні бурі.

Також "Знай.uа" писав, як вберегтися від травм обличчя та непоправних наслідків.