Чорні трансплантологи назвали вартість людських органів. Найдорожче можна продати рогівку - за 315 тисяч доларів.

Найпоширеніше, з чим люди розлучаються - волосся. Це популярний товар на ринку. Охоче купують волосся довжиною від 50 см. Проте, перш ніж назвати ціну, скупники оцінюють якість. Найбільше цінується нефарбоване, тонке світле волосся. На ньому можна заробити до 4,5 тисячі гривень за 100 грамів. А ось темне від природи приймають по 500-1000 гривень. Про це інформує politeka.net.

"Стати донором сперми може кожен здоровий чоловік. За здачу можуть платити від 600 до 1800 гривень. Для початку треба пройти медичне обстеження. Платять тільки після перевірки матеріалу. Перед здачею донору забороняється вживати наркотики, тютюн і алкоголь, займатися сексом протягом 3-5 днів і відвідувати лазні або сауни", - йдеться у повідомленні.

Жінка, яка народила мінімум одну здорову дитину, може стати донором яйцеклітини. Забір здійснюється вагінально під місцевим наркозом. За одну яйцеклітину платять від 22 до 35 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Донором крові може стати кожен, у віці від 18 до 60 років. Чоловіки можуть здавати кров до 5-6 разів на рік, жінки - 4. Фахівці ділять донорів на два види: бюджетні та безкоштовні. Перші отримують в середньому від 80 до 100 гривень," - зазначається.

Раніше журналісти Furfur опублікували інтерв'ю посередника, який в обхід законодавства організовує знайомство донора з людиною, яка потребує пересадки. Операції проводять в країнах Південної Америки, Еквадорі, Бразилії та Аргентині.

"Вартість двох нирок на чорному ринку доходить до 50 тисяч доларів, підшлункової залози - до 70 тисяч, а печінки - до 200 тисяч. Кістковий мозок можна продати за 23 тисяч доларів за грам, легені коштують до 200 тисяч доларів, рогівка - до 350 тисяч, а статеві залози - до 15 тисяч", - повідомляється.

Зазначається, що коли органи купують в мертвої людини, їх вартість різко падає, приблизно вдвічі.

Продати можна і скелет - цілком легально. Оголошення навіть публікують деякі сайти. Вартість повної кисті становить 335 доларів, колінної чашечки - 35, а половини черепа - 650 доларів США.

Нагадаємо, ліків від гіпертонії знайшли ще одне застосування: допомагають при важких випадках вагітності. Учені знайшли засіб від прееклампсії.

Як повідомляв Знай. ua, молочну алергію вилікували пересадкою бактерій від немовлят.Трансплантація кишкових мікробів виявилася ефективним засобом проти алергії на коров'яче молоко.

Знай. ua писав, що відомий афродизіак засліпив горе-коханця. Зловживання віагрою призвело до часткової сліпоти у літнього чоловіка з Бостона.