В результаті страшної аварії у Києві біля цирку загинула мама популярної співачки з Одеси Ірини Ебралідзе.

Про страшну трагедію повідомила донька загиблої на своїй сторінці в Facebook.

Страшна ДТП сталася увечері 31 січня на перехресті біля Національного цирку України. В результаті зіткнення постраждали три людини. Одна з постраждалих - водій Mazda, загинула по дорозі в лікарню.

Через деякий час стало відомо, що в результаті аварії загинула Людмила Ебралідзе, мати відомої одеської співачки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Донька загиблої опублікувала на своїй сторінці фотографію матері і написала пару "теплих" слів.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали винуватця ДТП у центрі Києва, в результаті якого загинула жінка.

Варто відзначити, що головною причиною трагедії став виїзд чоловіка на червоний сигнал світлофора, де він зіткнувся з іншим автомобілем, в результаті чого загинула жінка.

Крім того, варто додати, що в мережі вже з'явилося відео трагедії, де можна помітити, як Audi раптово таранить Volkswagen, віджимає його в сторону і тільки набирає швидкість – на площі дивом розминається з машинами, що їдуть навперейми, і мчить далі – просто в автомобілі, що стоять на світлофорі.

Також наголошується, що поки медики рятували жінку, водій Audi сидів у салоні свого авто, та з кимось спілкувався по телефону. Після винуватця ДТП і ще одного з водіїв госпіталізували. Відомо, що за кермом Audi був 29-річний столичний бізнесмен Олексій Сахаров. Палату підозрюваного охороняють силовики, незабаром суд визначить, чи він буде перебувати під вартою.

Наголошується, що за результатом незрозумілих маневрів п'ять автомобілів було розбито, проте найбільший удар припав на Mazda. Медики забирають водія, але врятувати жінку не вдалося.

Як повідомляв "Знай.uа", Іван Ургант розбився в ДТП.

Також "Знай.uа" писав, що скажений мікроавтобус в Черкасах збив дівчину на пішохідному переході.