Під Харковом бійцівська собака без намордника жорстоко покусав маленьку дитину. Дівчинка опинилися в реанімації.

Про це повідомили користувачі Facebook у спільноті "Підслухано: Дергачі".

Інцидент стався в місті Дергачі, що знаходиться в Харківській області. Мати якраз забирала 4-річну дівчинку з дитячого садочку, коли господарка вигулювала свого пса. Дитина сидів в санчатах. Дівчинка зробила різкий рух, на який відразу зреагувала тварина. Вона накинулася на неї і покусала голову.

Мама дівчинки написала повідомлення про подію в соціальну мережу: "Шановні батьки, спасибі за переживання. Ані зробили операцію, стан нормальний, вона виходить з-під наркозу. Укуси дуже глибокі і складні, на голові і біля вуха. До дитини поки не пускають".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що маленька Аня знаходиться в обласній дитячій лікарні № 1 з глибокими ранами від укусів. Стан середньої тяжкості, є небезпека інфікування ран.

Відомо, що на цю собаку бійцівської породи і раніше надходили скарги, але господиня на агресивність свого пса не реагувала. Після інциденту вона приїхала в лікарню до дівчинки, але одразу поїхала.

Користувачі мережі відреагували на цей інцидент і написали, що собаки обов'язково потрібно вигулювати в намордниках. Господарі мають нести за це відповідальність. Дитині побажали якнайшвидшого одужання, а собаку пропонували приспати.