У Києві сталася масова бійка між підлітками. Конфлікт виник у районі торгового центру "Гулівер" на Спортивній площі.

Про пише видання "Страна.ua" з посиланням на власні джерела у Міністерстві внутрішніх справ.

Відомо, що суперечка між двома компаніями молодих людей сталася у неділю, 3 лютого, вранці. Після цього почалася бійка "стінка на стінку". Постраждаил двоє хлопців. Їх побили кастетом і заляпали сльозогінним газом з балончика. Потерпілим надано медичну допомогу на місці.

Поліцію викликали перехожі, які стали свідками жорстокої бійки. Усім учасникам інцеденту ледь виповнилося 18 років. Вони мешкають у Києві.

Зараз поліція вирішує питання про заведення кримінальної справи за фактом нанесення тілесних ушкоджень та незаконного зберігання холодної зброї. За словами оперативників, жорстокі бійки між підлітками без видимої на те причинити трапляються у столиці регулярно.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
У Києві орудують банди підлітків, які нападають на перехожих і жорстоко їх б'ють. Причиною нападу може стати що завгодно – вираз обличчя, одяг, а іноді просто бажання розважитися. Днями одна з банд також напала на перехожого неподалік від ТРЦ "Гулівер" у центрі Києва. Хлопця повалили на землю і по-звірячому били ногами по животу, спині, голові. У нападі брали участь і дівчата. До того ж одна з них із розмаху стрибнула на лежачого на землі потерпілого.

Нагадаємо, що в Миколаєві на перетині Центрального проспекту і вулиці Московської у ніч з п’ятниці на суботу трапилась масова бійка. Очевидець інциденту відзняв прикрий інцидент на відео і розмістив на YouTube-каналі.

Також "Знай.ua" писав про те, що бійка у дитячому садку переросла в трагедію: встромили олівець в око. Керівництво садочка всіляко намагається зам'яти інцидент.

Як повідомляв "Знай.ua", кривава розправа над подружжям біля будівлі миколаївського суду: українці прийняли сторону стрілка.