Герасим Багірянц, який розстріляв подружжя Бєлових на порозі суду Інгульського району в Миколаєві, спочатку брав у борг у своїх жертв 40 тисяч доларів, але надалі сума була збільшена до 90 тисяч доларів.

30 вересня 2009 року Герасим Багірянц позичив у Михайла Бєлова сорок тисяч доларів США строком на три роки. Останній запропонував взяти гроші «під відсотки» - 20% річних. Про це Багірянц написав розписку, що, природно, залишилася у Бєлова. Станом на вересень 2012 року Багірянц успішно повернув кредитору половину взятої в борг суми зі всіма відсотками. Після цього в тому ж році чоловіки знову зустрілися, і Багирянц написав розписку на решту боргу в 20 тисяч доларів. Але найголовніше – розписку на 40 тисяч доларів у Бєлова ніхто не забрав. Причиною цьому послужили дружні родинні відносини, на які поклався Багірянц.

Та розписка, яка залишилася у Бєлова, спливла в 2013 році, коли він подав у суд, причому до позову були додані обидві розписки разом з відсотками, в результаті чого сума претензій була близько двох з половиною мільйонів.

З цієї причини Герасим Багірянц припинив виплачувати борг, оскільки вважав пред'явлену суму необґрунтовано завищеною.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Після того, як ця історія стала відомою, користувачі схилилися до такої думки: "Ну тепер все зрозуміло. Герасима шкода, Бєлових ні", "Хох. Нормально. Тепер нехай лежать у землі і чекають остаточного розрахунку,жадібні негідники", "Так, з першої розпискою звичайно підлянка вийшла. Ці Бєлови звичайно лихварі непорядні. І Достоєвський описував як з такими надходять. Але якщо строго за законом - 15 років цей Багірянц отримає", "Народ, справа резонансна, багато моїх друзів по всій Україні її помітили. Навіть у Росії репортаж пройшов по центральному каналу. А подія майже за Шекспіром, у нього правда такого сюжету не було. Посудіть самі, колишні друзі, виявилися шахраями відібрали у людини і її дітей ВСЕ!!! І тут заслужена розплата. Як там у Шекспіра - іди отруєна сталь по призначенню!... Хоч за сценарій сідай. Шикарна трагедія вийде. Є Американська трагедія, а можна Українську писати. Такий сюжет, такі пристрасті,....", "кидалово - завжди карається", "Як Бєлових будуть ховати потрібно на їхні руки подивитися. Може заберуть з собою на той світ хоч трохи грошей? Чи не вийде? А Багірянца я б виправдав. Довели".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що бійці окремого загону спецпризначення «Азов» повернулися на передову в зоні ООС, щоб об'єднатися з військовими ВСУ.

Як повідомляв портал "Знай.uа": через критичні проблеми з фінансуванням українських лікарів масово відправляють у відпустки за свій рахунок.

Також "Знай.uа" писав, що у столиці планують повністю позбутися маршруток.