На Київщині школярки влаштували звіряче побоїще, яке однолітки зняли на відео та виклали у мережу.

Інцидент стався у селі Вишеньки Бориспільського району Київської області. Відповідне відео оприлюднили згодом у групі dtp.kiev.ua в Facebook.

Також у групі зазначили, що учениця дев'ятого класу побила дівчинку з паралельного.

"Після уроків вони зібралися компанією і пішли бити ту дівчинку. Одна била інші сміялися і знімали це все. Приїжджала поліція в школу, але їй нічого не зробили. Вона ходить і ірже по школі. Їй наплювати", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

На відео одна з учениць анонсує "стрілку". Згодом на записі видно, як молодий чоловік тримає дівчинку, а інша її б'є. Пізніше захистити потерпілу намагався перехожий. Відео також супроводжується музикою і сміхом.

Добрый день. Я думаю то что на этом видео оставлять просто так нельзя. Девочка с 9 класса побила девочку с паралели. После уроков они собрались компанией и пошли бить ту девочку. Одна била остальные смеялись и снимали это все. Приезжала полиция в школу,но ей ничего не сделали,она ходит и ржет по школе. Ей наплевать. Все это произошло в селе.Вишеньки. Киевская обл.Бориспольский р-н. Опубликуйте,пусть все знают что это не девочка а тварь.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 25 januari 2019

Нагадаємо, троє молодих хлопців два рази приходили до старенької. Під час останньої зустрічі 97-річна бабуся отримала важкі травми.

Трагедія сталася в селі Курсавка Ставропольського краю. Як стверджує слідство, вперше троє злочинців зайшли до жительки села і запропонували установку вікон. Коли вони пішли, господиня виявила зникнення 120 тисяч рублів (приблизно 50,5 тисяч гривень).

Жінка була госпіталізована у важкому стані. Лікарі боролися за її життя протягом двох днів, але марно - ветеран ВВВ померла в лікарні.

Крім того, Жорстока парочка українських заробітчан влаштувала криваву баню в Польщі

У польському Гданьску громадянин Білорусі отримав удар ножем в живіт. У зв'язку з інцидентом були затримані кілька громадян України, які розпивали з ним спиртні напої. Передає Польське радіо.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Останні слова замерзлої в лісі студентки вражають: глядачі дивилися, як іде вмирати

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві дикий маршрутник насмерть забив колегу, від подробиць волосся дибки