Троє молодих хлопців два рази приходили до старенької.

Під час останньої зустрічі 97-річна бабуся отримала важкі травми.

Про це розповіла прес-служба ГУ МВС.

Трагедія сталася в селі Курсавка Ставропольського краю. Як стверджує слідство, вперше троє злочинців зайшли до жительки села і запропонували установку вікон. Коли вони пішли, господиня виявила зникнення 120 тисяч рублів (приблизно 50,5 тисяч гривень).

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


За словами поліції, другий раз злочинна група відвідала пенсіонерку в січні поточного року. В цей раз вони не були настільки ввічливими. Поки один злочинець чекав на вулиці, двоє інших проникли в будинок та почали жорстоко бити стареньку-ветерана ВВВ. На цей раз їм вдалося заволодіти куди меншою сумою – 20 тисяч рублів (приблизно 8,4 тисячі гривень). Бабуся збирала ці гроші на похорон.

Як кажуть очевидці, старенька не чинила опір. Вона готова була розлучитися з грошима, лише б залишитися живою.

"Не чіпайте мене, я віддам вам усе", — прокричала бабуся злочинцям. Незважаючи на це, грабіжники продовжували її жорстоко бити.


Невдовзі їх затримали в Ставрополі. Їх допитали і помістили під арешт. Під час допиту затримані зізналися в злочині і розповіли подробиці. Свою жорстокість вони не змогли мотивувати.

Жінка була госпіталізована у важкому стані. Лікарі боролися за її життя протягом двох днів, але марно – ветеран ВВВ померла в лікарні. Проти зловмисників було порушено дві кримінальні справи: розбійний напад та умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило за собою смерть потерпілого з необережності.

Нагадаємо, Жорстока парочка українських заробітчан влаштувала криваву баню в Польщі

У польському Гданьске громадянин Білорусі отримав удар ножем в живіт. У зв'язку з інцидентом були затримані кілька громадян України, які розпивали з ним спиртні напої. Передає Польське радіо.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Останні слова замерзлої в лісі студентки вражають: глядачі дивилися, як іде вмирати

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві дикий маршрутник насмерть забив колегу, від подробиць волосся дибки