За заявою керівника прес-служби патрульної поліції Львова Катерини Рибій, траса Київ – Чоп тимчасово заблокована через ДТП.

Про це стало відомо з її Facebook.

Як каже керівник прес-служби, близько Винниківського мосту сталася ДТП між вантажівкою та мікроавтобусом. Через інцидент був госпіталізований водій та пасажир мікроавтобуса Iveco.

"Після проведення слідчих дій, патрульні організують реверсивний рух", - говорить Риб'ячий.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Увага! Станом на 18 годину патрульні організували реверсний рух. Проїзд на трасі Київ-Чоп тимчасово заблокований через...

Geplaatst door Катерина Рибій op Zondag 3 februari 2019

Нагадаємо, Під Харковом мікроавтобус протаранив легковик: людей діставали з криваво-металевого місива, є загиблі

У Харківській області сталася аварія. На трасі "Київ - Харків-Довжанський" мікроавтобус Mercedes Sprinter іпротараинив легковий автомобіль "Таврія", який стояв на узбіччі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківщини.

Інцидент стався в суботу, 2 лютого, близько 8 ранку. Відомо, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням. Саме від став винуватцем трагедії.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Копи взяли величезну яму під цілодобовий контроль, десяток машин перетворилися на мотлох: фото

На київській трасі одеські копи взяли під цілодобову охорону величезну яму. Так, у Миколаївському районі недалеко біля села Новогригорівка, де напередодні через воронки в півметра завглибшки сталася масова аварія - відразу зіткнулися 11 авто.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських телеканалів.

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві водій таксі помер прямо за кермом, пасажир з усіх сил намагався врятувати: перші подробиці

У Києві водій таксі помер прямо за кермом власного автособіля. В цей час він якраз віз пасажира до місця призначення.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався в суботу, 2 лютого, близько 22:50 на вулиці Шолом-Алейхема. Чоловік, якому було 50 років, саме виконував замовлення клієнта. Проїжджаючи повз ринку "Юність" він скинув швидкість, зупинив автомобіль і схопився за серце. Водій зупинився на узбіччі і попросив пасажира таксі викликати швидку допомогу.