У Луцьку на працівник прокуратури збив жінку. Аварія сталася у п'ятницю, 2 лютого.

Про це УНН повідомили в правоохоронних органах.

Прокурор їхав за кермом автомобіля марки Peugeot Partner. Жінка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході, коли працівник прокуратури наїхав на неї. Жінка, 1969 року народження, отримала закриту черепно-мозкову травму і кілька переломів рук і ніг. Постраждалу госпіталізували.

Обставини ДТП з'ясовуються. На даний момент проведена експертиза підтверджує відсутність в крові водія наркотичних засобів або алкоголю.

Варто зазначити, що на трасі Київ-Одеса, через сильне псування дорожнього покриття і негоду сталася масштабна ДТП з шістьма автомобілями. Через зіпсоване покриття зіткнулися дві машини, а перешкоду на дорозі в'їхали ще чотири авто. У результаті один вантажівка врізалася в відбійник, одна вантажівка перекинулася. За даними поліції, крім ям на дорозі, причиною аварії міг стати туман.

Раніше пізно ввечері на трасі з Кам'янського в Дніпро зіткнулися автомобілі Renault і TATA. Водій Renault згорів живцем у результаті аварії. За словами поліцейських, попередньо, вантажний автомобіль TATA прямувала в Дніпро. Водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в цей момент в бік Кам'янського їхав автомобіль Renault.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що в результаті страшної аварії у Києві біля цирку загинула мама популярної співачки з Одеси Ірини Ебралідзе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікар рятував постраждалих в ДТП, коли побачив свою наречену мертвою: історія, від якої ридає вся країна.

Як повідомляється, молода пара незадовго до цього обмінялася обручками для святкування весілля. Як наголошується, аварія сталася з вантажівкою і легковою машиною.