В Сумській області нещастя сталося з подружньою парою. В місті Конотоп, подружжя спокійно йшло по вулиці, коли з даху на них обрушилася величезна крижана брила, важко травмувавши обох. Інцидент стався прямо в центрі міста, в неділю, 3 лютого, близько 15:00, розповіли у прес-службі Нацполиции Сумської області.

Згідно з даними, отриманими від правоохоронців, пара виходила з магазину, розташованого на першому поверсі багатоповерхового будинку.

"Чоловік із струсом мозку перебуває в лікарні. Його дружина постраждала менше. Факт травмування людей зареєстрований в поліції. На місці події працюють правоохоронці. Проводиться перевірка", – розповіла Ельвіра Біганова, начальник відділу комунікації Національної поліції Сумської області.

Зараз хірурги борються за життя чоловіка і жінки. У чоловіка 1988 року народження проломлений череп – він знаходиться в реанімації. Жінка 1988 р. також у важкому стані з переломами в лікарні.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За інформацією прес-секретаря прокуратури Сумської області Наталії Науменко, за даним фактом правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, наш портал раніше писав, що у Харкові альпіністи провели спецоперацію: 100 кілограм крижаний смерті нависла над городянами.

Про це директор департаменту у справах інформації Харківської міської ради Юрій Сидоренко повідомляє в Facebook.

"Ось такі крижані брили, вагою 100 кілограмів, знімають альпіністи з будинків Харкова", - пише Сидоренко.

Він також показав інші фото з кучугурами і льодом на дахах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 30 січня, у Харкові чоловік намагався вбити трьох відвідувачів кафе. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполиции в Харківській області. За даними поліції, в одного з відвідувачів кафе після вживання спиртних напоїв виник конфлікт з трьома громадянами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Під Харковом 4-річну дівчинку покусала бійцівська собака, її доставили в лікарню. Господиня собаки знаходилася поруч. За попередніми даними, дитина зробив різкий рух, на який відразу зреагувала тварина. Це також підтвердила поліція після того, як опитала свідків.


"Знай.uа" писав, що у Києві молодик, намагаючись "звільнити" товариша із райвідділу поліції, покусав поліцейського, який його затримував.

Дивіться: брила льоду з даху на машину