У Харкові 13-річна дівчинка натягнула на палець пластмасове кільце рибальської котушки і не змогла його зняти. В результаті "драма" роздулася до таких масштабів, що довелося викликати рятувальників.

Цю інформацію повідомили в облуправлінні ДСНС України.

Нещасний випадок стався в будинку по вул. Бучми, 28/64.

В якийсь момент окільцьований палець почав розбухати і дівчинка впала в паніку. Їй довелося подзвонити у двері сусідам, а ті вже набрали "101".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співробітники служби порятунку за п'ять хвилин звільнили багатостраждальний палець, роз'єднавши кільце котушки металевими кусачками.

Нагадаємо, на Полтавщині крижана брила травмувала 6-річну дитину. Стан дитини погіршився. Незадовго до цього дівчинка потрапила в реанімацію відділу дитячої міської клінічної лікарні Полтави з травмами голови.

Дитині, яка постраждала внаслідок падіння крижаної брили на голову, стало гірше. Лікарі оцінюють стан як важкий. Зараз дівчинка знаходиться в комі.

Управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА повідомляють у себе на сайті про стан здоров’я потерпілої. Як стало відомо, дівчинка 2013 року народження, живе в Київському районі міста Полтава.

Дівчинка отримала численні травми голови внаслідок падіння крижаної брили біля зупинки громадського транспорту. Вона впала з даху будинку і травмувала 6-річну дівчинку.

Всі обставини трагедії з'ясовує слідчо-оперативна група відділу поліції в Полтаві. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та розпочато розслідування.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у Києві на території Гідропарку чоловік провалився під лід. Він провів у холодній воді близько півгодини. На місце події виїхали патрульні екіпажі, рятувальники і швидка допомога.

Також "Знай.uа" писав, що стихія буде відновлювати позиції. Дізнайтеся прогноз погоди, який стривожив метеорологів.