У Запорізькій області пропав дитина. Дестилетний хлопчик відправився погуляти і не повернувся додому, повідомили у відділі комунікації Нацполиции області. Враховуючи підвищену останнім часом криміногенну обстановку в Україні, спокою це батькам не додало.

Інцидент стався в місті Мелітополь.

У четвер, 7 лютого, близько 9:40 в поліцію із заявою про зникнення дитини звернулася місцева мешканка. Жінка розповіла, що минулого вечора її 10-річний онук пішов гуляти біля свого будинку на вулиці Університетській і зник.

Варто відзначити, що при собі хлопчина не мав мобільного телефону. На пошуки дитини був спрямований весь особовий склад місцевої поліції.

За останніми даними, хлопчик знайдений цілим і неушкодженим.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Розшукали дитину біля одного з супермаркетів на вулиці Інтеркультурній. Неповнолітній розповів поліцейським, що гуляв всю ніч по місту, тому що боявся, що його будуть сварити батьки.

В даний час зниклу дитину повернули додому. З хлопцем і його батьками провели профілактичну бесіду.

Нагадаємо, раніше під Одесою хлопчик задихнувся під час гри. Дитину вбили залізні ланцюги під час гри в копиці сіна. Тіло знайшов старший брат.

Страшна смерть наздогнала семирічного хлопчика в Одеській області. В одному з сіл Подільського району дитина задихнулася в ланцюгах, граючи в копиці сіна. Тіло першокласника виявив його рідний старший брат, який покликав дорослих.

Батьки викликали медиків, але ті нічим не змогли допомогти дитині – він помер задовго до їх приїзду. Залишалося тільки повідомити про произошедем в поліцію.

Як повідомили правоохоронці, сім'я була благополучною, раніше в поле зору поліції не потрапляла.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з позначкою "нещасний випадок". Тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Києві школяр випав з вікна багатоповерхівки і дивом залишився живий: подробиці щасливого випадку.

Сумний інцидент стався в понеділок, 4 лютого, в Києві. За адресою вулиця Борщагівська, 173/187 з вікна багатоповерхівки випав хлопчик. На щастя, дитина залишилася живою.

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 20:30. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

За попередньою інформацією, хлопчик випав з вікна шостого поверху десятиповерхового будинку. В результаті падіння 12-річна дитина отримала травми і був госпіталізований в дитячу лікарню "Охматдит".

Нагадаємо, молода дівчина під Києвом викинулася з вікна багатоповерхівки: подробиці. Після падіння дівчина відразу ж померла. Розглядається версія про самогубство.

Дивіться: Хлопчик зник на вокзалі. Через 10 років його історія потрясла світ